FLASH NEWS
FLASH NEWS
Thursday, January 21, 2021

Teknik Foreign exchange Paling Excessive | Belajar Foreign exchange Siri 23

Assalamualaikum dan salam sejahtera, untuk video siri belajar foreign exchange kali ini, saya nak share dengan korang perkara yang lebih normal untuk topik sebelum ini …

COMMENTS

  • Cikgu, kenapa x beli Nissan GT-R? beli Ducati?

  • Bole terangkan pasal swap zone x?sye x tau swap zone tu mcm mne

  • Yunan TraderNOTinvestor January 11, 2021 At 8:31 am

    DONE SIRI 23 🙂

  • dekat minit ke 15.34. ad tips tak kalau dh cutloss pastu tetiba dy naik balik. mcm mana nk entry ya?? utk buy. kekadanf terciduk kt situh. sedangkan semua dh betol. tetiba dy mencanak naik. mcm mana eh nak buat

  • Bob Rompuvan Video January 11, 2021 At 8:31 am

    terima kasih ilmu trade tuan,,,saya dah habis tgk dari siri 1-23,,,sangat bermanafaat
    harap banyak lagi cara2 dan tips utk mencari entry

  • treimakasih

  • jaket cekgu the best lah

  • EEXA CORAH BEA MASILON Moe January 11, 2021 At 8:31 am

    Hi saya Eexa cikgu ibu saya pun belajar forex cikgu tolong buat banyak lagi video

  • break 3 candle. slalu sy kat situ dah setup buy, bila terjadi 3 candle mmg akan tambah lot lg. kat situ sy slalu entry buy, sbb mata slalu nampak kat situ ada entry buy. tq hanzo sbb suggest kan " trade ikut ideologi masing2" . THUMBS UP!!!

  • Maaf sifu.maaf nak tanya.bila lower limit dah break.tapi Kita da masuk entry kt situ.dan current price mhmpiri middle limit, adakah Kita patut close entry yg sebelum tu?

  • Salam Tuan Hanzo, Kalau tgok video Cikgu Mansor asyik tergelak sebab sebutan perkataan dya…..kalau Tuan Hanzo pulak, bahasa mcm agak pening tetapi sebenarnya, mudah difahami….tergelak sbb penggunaan bhsa yang extreme haha

  • tak sabar tunggu price action punye episode!

  • Hanzo superb trader kat telegram tu signal free hanzo ke bukan?

  • SANGAP NI SIFU, VIDEO MANA BELAJAR TEKNIK LAGI HANZO….
    SIAPA TUNGGU VIDEO BARU SILA LIKE

  • Assalamualaikum, kenapa acc demo saya beku tak gerak pun chart, sama la jgak kat phone. Baru nk belajar trade , tengah biru plak tu. Siapa yg tahu boleh tolong tak? Baru install dan guna dlm 2 hari.

  • Hanzo. ,,. what is your whatsAPP , got to have your phone number , tq

  • Ckgu hanzo, boleh x tnjuk ajar cara guna strategy trendline dan cara dptkan sharp entry

  • Macam mna nk tngok price action cikgu???

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Your email address will not be published. Required fields are marked *