FLASH NEWS
FLASH NEWS
Saturday, January 16, 2021

Setup Full Margin Hanzo | Belajar Foreign exchange Siri 21

Assalamualaikum dan salam sejahtera, sepatutnya minggu ni kita nak belajar berkenaan buying and selling edge tapi saya terlupa ada satu setup yang saya lupa nak ajar …

COMMENTS

  • Tq.. Hanzo.. Ilmu baru..

  • Cadle doji apakh bisa di pake base kah bang?

  • Mintak halal ilmunya tuan hanzo! Terima kasih

  • keren ilmunya swap zone nyal;ebih detailnya boleh juga, trimakasih

  • Wish ur channel was in english

  • Razman Lazarus Razman January 12, 2021 At 8:57 am

    Salam…nk tnya kalau octafx tu ada tak untuk pakai robot?

  • Apa2 pun ,minat, modal, ilmu, ulangan, pengalaman, berkongsi idea . Baru lah berjaya.

  • Terbaik ilmu Hanzo. Ni first time aku tengok vodeo hanzo tergelak. Hahahaha. Lame dh pencen ptus asa. Ni bru nk mula blik. Inshaallah kali ini berjaya. Wkwkkwkw

  • Full margin?, heeeee sereeeem

  • salam cikgu hanzo, kt mne kite perlu gune swap zone ni ye ke boleh msuk kt mne2 je? mohon pencerahan.. sorry newbie huhu

  • Yunan TraderNOTinvestor January 12, 2021 At 8:57 am

    DONE SIRI 21 🙂

  • Go HS!!!

  • Tq cikgu zo sbb sudi mengajar.. moga murah rezeki jd topo sniper 🙂

  • Live fm pkai swap zone bosku..

  • Hanzo boleh tak ajar full tentang supply and demand lebih mendalam

  • Klu kita buat snr kat H4….nak cari base swap zone kat H4 jugak ker? Camner cara nak pilih base snd…bnyk base snd kat H4…harap sesiapa boleh xplain

  • Assalamualaikum, mcm mana saya nk join belajar advance dgn hanzo?

  • Sifu Hanzo makin hensem la. Nampak macam best je swap zone ni. Xsabar nk blajar lagi lanjut pasal swap zone ni. Terima kasih Hanzo byk bagi ilmu free2 gitu je ♥

  • Terima kasih cikgu hanzo.

  • Saya Fazlee Shah Faris January 12, 2021 At 8:57 am

    Allahumma solli wa sallim 'ala Sayyidina wa Habibina MUHAMMAD

  • 1TGF43T1TGFFGT143TR UEFHROWHEF0931434 January 12, 2021 At 8:57 am

    dalam banyak2 guide forex aku study ,
    aku rasa yg guide dari channel ni paling berkesan takat ni dgn real trade demo …

    lagi beberapa minggu aku start real trading USD1000.

    thanks master hanzo – san… semoga murah rezeki.. ameen..

  • saya telah mengeluarkan ribuan ringgit untuk mencari jalan mudah dan cepat kaya . akhirnya , setelah apa yg terjadi dan belajar dari pengalaman baru saya tahu tiada jalan mudah (shortcut) untuk berjaya . terima kasih untuk ilmu yang padat, lengkap, jenaka hanzo dan yg paling penting percuma untuk kami . semoga hanzo dan keluarga dimurahkan rezeki dan kesihatan yang baik . amin saya sentiasa support hanzo insyaAllah

  • Tq hanzo..masa tengok video ni..terus cari dalam chart..terus melekat dalam kepala..haha..yang penting ..profit terus..tq tq tq..

  • hebat apa2 pun jangan sombong arr – tiada yang kekal https://youtu.be/7LPuLrUTcCE?t=864
    humble hanzo suka2

  • ajar swap zone pun mantap gak bang zooo

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Your email address will not be published. Required fields are marked *